Navigera rätt med Karoo

///

Det har gått några år sedan Hammerhead tillkännagav sitt första navigationstillbehör H1 för cykel. Det var en väldigt simpel typ av hjälpmedel och byggde i stort sett på LED-visare som blinkade åt det håll man skulle svänga på en tur.

Men av allt att döma kan vi nog glömma H1 nu. Med sin helt nya produkt Karoo ger sig Hammerhead in i matchen med drakar som Wahoo och Garmin på allvar. Och ska man tro på de som testat Karoo (har just börjat leveraras över världen) så lutar det åt en succé. Med överlägset bäst skärm på marknaden, lång batteritid, Strava-integration, coaching och dual ANT+/Bluetooth kompatibilitet har gänget på Hammerhead tänkt på det mesta. Lägg därtill ett mycket lättbegripligt gränsnitt där man grymt enkelt själv kan bygga sin skärmstrukturer, har 3G-mobilanslutning, och är IP67 vattentät så bli plussen fler. Några minus då? Ja, det är kölista för att få tag i en.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående artikel

Båstad Bikeweek

Nästa artikel

Slutcyklat för Rissveds

Senaste i Landsväg

Resultat v.27

Landsväg Tour of Estonia (HE/U23), Tallinn/Tartu, 23-25 maj (landslagsuppdrag) Emil Lindgren (CK Hymer)