Reflexplagg för snygg och säker cykling

///

Umeåbolaget Sigr Nordic skapar funktionella cykelkläder som gör det enkelt för dig att se både snabb och stilig ut längs vägen. Bolaget har genom smart marknadsföring snabbt fått möjlighet att sälja sina kläder i några av landets mer populära och nischade cykelbutiker. Därtill har de lyckats etablera sig internationellt med butik i Peking och återförsäljare i bland annat Australien, Danmark och i cykelparadiset Gran Canaria.

I början av året har bolaget lanserat ett par nya produkter och kollektioner. Med sina Chinos Riksväg 99 blir bolaget ännu mer attraktiva för vardagscyklister och med kollektionen Norrsken vill de fylla luckan med eleganta reflexkläder – för både snygg och säker cykling.

Nu har ni lanserat Riksväg 99, har ni planer på att lansera fler snygga och praktiska plagg för vardagscyklisten?
– Ja, absolut! Men jag vill gärna vara lite hemlig ett tag till när de gäller vilken typ av produkter, säger chefsdesigner Fredrik Petrusson.

Hur är det med kollektionen Norrsken, är det samma sak där när det gäller hemlighetsmakeriet?
– Nej, där behöver jag inte vara så hemlig. Vi kommer inom kort komplettera kollektionen med en jersey, gilet, samt en head/neck warmer.

Kan vi se fram emot ännu fler produktlanseringar?
– Ja, faktiskt! Mot våren kommer vi släppa en ny sommarkollektion i härliga kulörer och mönster.

Vi på Sportup North är glada att vi kunde ge Sigr Nordic möjligheten att ta plats på Eurobike, vilket visade sig bli något av ett startskott på deras resa. Besök gärna www.sigrnordic.com för att spana in och handla deras nya produkter.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående artikel

Studera cykel i Eksjö

Nästa artikel

Sigr nominerade till Eurobike Design Award

Senaste i Landsväg

Resultat v.27

Landsväg Tour of Estonia (HE/U23), Tallinn/Tartu, 23-25 maj (landslagsuppdrag) Emil Lindgren (CK Hymer)