Annonsera

ANNONSERA I MAGASINET CYKEL
CYKLING ÄR EN FANTASTISK AKTIVITET PÅ MÅNGA SÄTT. BRA FÖR MILJÖN OCH FÖR HÄLSAN. ETT HÄRLIGT SÄTT ATT MOTIONERA OCH TÄVLA PÅ LIKSOM ETT UTMÄRKT FÄRDMEDEL ATT I SITT EGET TEMPO UPPTÄCKA NYA PLATSER OCH BESÖKSMÅL.

Sverige bjuder på en hel del fina besöksmål för cyklister. Många fina cykelleder, både för landsväg och mountainbike finns utmarkerade i vårt land. Cykelanläggningar med inrikting för mtb och dirtcykling blir fler för varje år som går. Att cykla har blivit poppis. Och än mer att se, besöka och cykla finns det ju dessutom i cykelvärlden utanför vårt land. Med MAGASINET CYKEL fokuserar vi på att lyfta platser med cykel. Spelar ingen roll om det handlar om citycykel, mtb, cykelcross, racer eller bmx, vi försöker hitta platser, cykelleder och mål för all typ av cykling. Vid sidan av vårt huvudspår fyller vi naturligtvis även MAGASINET CYKEL med mycket annat som hör cyklingen till. Nytt och hett, prylar, lite mektips och massa annat cykelsnack.

UTGÅVOR
2016 var premiäråret för magasinet och den positiva feedbacken har varit överväldigande vilket gjort oss peppade inför framtiden där vi har en planerad utgivning av två printnummer/år, sommar och höst, och en året-runtaktuell webb, den du just nu besöker, som i förlängningen kommer bli mer omfattande än prinsutgåvan.

DISTRIBUTION TRYCKTA UTGÅVAN
Magasinet CYKEL har en utmärkt och väl genomtänktdistribution. Den tryckta publikationen distribueras över hela Sverige. Dels genom våra samarbetspartners och cykelbutiker men även på Interpress försäljningsställen. Dessutom förekommer den varje år på ett antal mässor och game fair-tillställningar. Den tryckta utgåvan sprids även i sin helhet digitalt på webben, i form av ett digital blädder.

PÅ WEBBEN
Magasinet CYKEL har sedan i Maj 2018 en helt ny fräsch webbsida. Webben är en aktuell kanal året runt och kommer stå under ständig utveckling. Här hittas nyheter likväl som alla tidigare artiklar och reportage. Marknadsföring och spridning i sociala media (Facebook, Instagram) är något som vi använder och värderar högt i arbetet med att nå ut till läsare. Vi lägger därför kontinuerligt målgruppstyrda kampanjer för att locka besökare till webbsidan men även för att sprida enskilda artiklar och nyheter.

ANNONSERMODULER WEBBEN
SPLASH (Täcker webbsidan) 1200 X 800 pxl
PANORAMA 1 (TOPP ETTAN) 980 X 250 pil, 1 position, växlar, max 2
PANORAMA 2 (I flödet ETTAN) 980 X 250 pil, 2 pos, växlar, max 2
PANORAMA 3 (I artiklar) 980 X 250 pil, Statisk, i önskad artikel
SIDOMODUL 1 (högerspalt) 250 X 500 pxl, max 3 samtidigt
SIDOMODUL 2 (högerspalt) 250 X 250 pxl, max 3 samtidigt
SIDOMODUL 3 (högerspalt) 250 X 125 pxl, max 3 samtidigt

KONTAKT ANNONSERING
CompassMedia AB
Arne Berndes
0150 – 320 41
arne(@)compassmedia.se