Jenny Rissveds i Team Scott SRAM. Foto Niklas Wallner.

Slutcyklat för Rissveds

//

Vår OS-guldmedaljör från OS i Rio 2016, Jenny Rissveds, bryter med sitt team Scott SRAM. Trista nyheter, men kanske ändå sunt på något sätt, då hon nu slipper pressen att ett helt team hoppas på en snabb comeback.

”Allt gick så snabbt. Från ingen rutin till världscupsegrar till världsmästare till olympisk mästare. En kombination av vissa omständigheter och för mycket press gjorde att jag tappade bort mig själv. Jag har kämpat med en depression i två år nu.”, skriver Rissveds på Instagram i ett inlägg.

Något tävlande 2018 ser det mest troligt inte ut att bli enligt SVT Sport. Nu väntar istället en tid med mindre schemalagd träning, promenader och cykling med gläjde för Jenny. Vi hoppas på en frisk comback under 2019!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående artikel

Navigera rätt med Karoo

Nästa artikel

Fyrtal i UCI till Dalarna

Senaste i MTB