Tröjor av återvunna fiskenät

/

Under mars månad släpper det svenska, Umeåbaserade, klädföretaget Sigr sina första nyheter för året. Först ut är jerseys med miljön i fokus. Det handlar om en kollektion som går under namnet ”Ocean” och är kläder, i första hand tröjor av hög kvalité, helt tillverkade av miljövänligt material. Tyget har framställts av återvunnet fisknät och andra plaster som samlats ur havet.
–  Alla måste vi hjälpas åt att fiska upp de fiskenäten som skvalpar omkring i haven. Självklart är vi med i detta arbetet. Och av denna återvunna polyester har vi tagit fram ”Sigr Ocean Collection”, säger Jenny Ferry på Sigr.

Kollektionen Ocean kommer i helt nya färgkombinationer för både kvinnor och män. Rekommenderat pris är 999 kr.

Mer information kan hittas på sigr.cc

 

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående artikel

Bike Nation - Sveriges nya cykelkedja

Nästa artikel

PEARL iZUMi ny sponsor till SCF

Senaste i Nyheter

Spektakulärt i Kina

Den här veckan inleds VM i cykeltrial i fjortonmiljonersstaden Chengdu, i sydvästra Kina.  Sverige representeras