Steadyrack – innovativa cykelhållare för bättre förvaring

/

RLVNT Distribution AB, specialist inom sport och livsstilsteknologi, blir nu nordisk distributör av Steadyrack. Det australiensiska bolaget erbjuder innovativa cykelhållare för bättre och effektivare förvaring.

Med en unik, patenterad design har Steadyrack utvecklat en väggmonterad cykelhållare som kan svängas åt sidan. Det betyder att cykelhållaren med cykel tar upp minsta möjliga plats i förvaringsutrymmet. Med flera modeller för olika typer av cyklar är Steadyrack en smart lösning för garage, lägenheter, förvaringsutrymmen, kontor och arbetsplatser.

   – Det ska bli otroligt spännande att lansera Steadyrack i Norden”, säger Martin Liljegren grundare av RLVNT. ”Det saknas en sådan här produkt på marknaden och nu kan vi erbjuda den till alla, oavsett om man har en landsvägscykel, brukscykel eller MTB. Fler cykelpendlar till jobb, många bor trångt eller saknar helt enkelt förvaringsutrymme – då är detta en perfekt lösning”, avslutar Liljegren.

   –Vi är otroligt glada över samarbetet mellan Steadyrack och RLVNT för distributionen av våra produkter i Norden” säger David Steadman grundare av Steadyrack. ”Vi värdesätter partners med en driven entreprenöranda som är passionerade över produkterna dom ansvarar för, det är en utav anledningarna till att RLVNT är en perfekt match för oss. Steadyrack har, precis som RLVNT, haft en snabb tillväxt sedan vi grundades för tio år sedan, och nu ser vi fram emot att utforska Norden med hjälp av RLVNTs kreativitet och engagemang för innovativa produkter”, avslutar Steadman.

Steadyrack kommer att finnas tillgänglig i sport, cykel- och utvald detaljhandel.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående artikel

Cykelfrämjandet satsar på hållbara vandrings- och cykelleder

Nästa artikel

Bike Nation - Sveriges nya cykelkedja

Senaste i Nyheter

Spektakulärt i Kina

Den här veckan inleds VM i cykeltrial i fjortonmiljonersstaden Chengdu, i sydvästra Kina.  Sverige representeras