Cykelpaket

Mountainbike och Spa!
Mountainbiketuren anpassas till både nybörjare och mer erfarna och tar er genom Österlens underbara natur, på vägar och stigar du inte visste fanns och som du inte trodde var möjliga att bemästra med en cykel. Vi trampar först iväg ”on road”, innan vi ger oss ut ”off road”, längs den spektakulära kusten.

Moriabacken, 277 30 Kivik
Tel. 0414-700 75
info@kivikshotell.se
www.kivikshotell.se

Utmana er i de fartfyllda lederna
Kombinera ett nyskapande cykeläventyr med boende som på den gamla pensionatstiden med traditioner från sekelskiftet. Här bor du vackert, äter gott och njuter av närheten till naturen med alla äventyr som den för med sig. Skratta gott och njut av fartvinden

Turistvägen 4, 827 51 Järvsö
Tel. 0651- 404 00
info@jarvsobaden.se
www.jarvsobaden.se

Få en fin naturupplevelse!
Hyr cykel och ge dej ut på det underbara Österlen. Vi kan hjälpa er med många tips på cykelturer, kanske en tur till Kivik, Mandelmanns trädgårdar eller din egen cykelresa till smultronställen. På Österlen kan du cykla en matrunda, konstrunda eller ”bara vara”. Vi erbjuder tredagars och femdagars cykelpaket.

Storgatan 21, 272 31 Simrishamn
Tel. 0414 – 166 22
turistgardenosterlen@hotmail.com
www.turistgardenosterlen.se

Hyr mountainbikes hos oss!
Nu hyr vi på Lannalodge ut mountainbike (MTB) cyklar. Vill ni kombinera cykling, relax, middag, övernattning och hotellfrukost? Då erbjuder vi ett cykelpaket med allt detta så att ni skall få ut så mycket som möjligt av er cykelupplevelse.

Vretavägen 3, 719 93 Vintrosa
Tel. 019 – 16 40 70
info@lannalogde.se
www.lannalodge.se

Upplev det vackra Sörmland
Inget landskap bjuder på så stora möjligheter till turcykling som Sörmland. Alldeles intill Stockholm finns fler cykelleder än i något annat landskap. I Sörmland och runt Trosa finns många småvägar och ett vackert landskap.

Västra Långgatan 19, 619 35 Trosa
Tel. 0156-170 70
info@trosastadshotell.se
www.trosastadshotell.se