Cykelpaket

Få en fin naturupplevelse!
Hyr cykel och ge dej ut på det underbara Österlen. Vi kan hjälpa er med många tips på cykelturer, kanske en tur till Kivik, Mandelmanns trädgårdar eller din egen cykelresa till smultronställen. På Österlen kan du cykla en matrunda, konstrunda eller ”bara vara”. Vi erbjuder tredagars och femdagars cykelpaket.

Storgatan 21, 272 31 Simrishamn
Tel. 0414 – 166 22
turistgardenosterlen@hotmail.com
www.turistgardenosterlen.se

Utmana er i de fartfyllda lederna
Kombinera ett nyskapande cykeläventyr med boende som på den gamla pensionatstiden med traditioner från sekelskiftet. Här bor du vackert, äter gott och njuter av närheten till naturen med alla äventyr som den för med sig. Skratta gott och njut av fartvinden

Turistvägen 4, 827 51 Järvsö
Tel. 0651- 404 00
info@jarvsobaden.se
www.jarvsobaden.se

Mountainbike och Spa!
Mountainbiketuren anpassas till både nybörjare och mer erfarna och tar er genom Österlens underbara natur, på vägar och stigar du inte visste fanns och som du inte trodde var möjliga att bemästra med en cykel. Vi trampar först iväg ”on road”, innan vi ger oss ut ”off road”, längs den spektakulära kusten.

Moriabacken, 277 30 Kivik
Tel. 0414-700 75
info@kivikshotell.se
www.kivikshotell.se

Hyr mountainbikes hos oss!
Nu hyr vi på Lannalodge ut mountainbike (MTB) cyklar. Vill ni kombinera cykling, relax, middag, övernattning och hotellfrukost? Då erbjuder vi ett cykelpaket med allt detta så att ni skall få ut så mycket som möjligt av er cykelupplevelse.

Vretavägen 3, 719 93 Vintrosa
Tel. 019 – 16 40 70
info@lannalogde.se
www.lannalodge.se

Upplev det vackra Sörmland
Inget landskap bjuder på så stora möjligheter till cykling som Sörmland. Alldeles intill Stockholm finns många cykelleder och även MTB-banor. I Sörmland och runt Trosa finns många småvägar och ett vackert landskap. Vi erbjuder cykelpaket både för turcykling som MTB, med hyrcykel eller egen, på skogsbanor tillsammans med sparelax, middag och vinpaket, logi och frukost. Välkommen!

Västra Långgatan 19, 619 35 Trosa
Tel. 0156-170 70
info@trosastadshotell.se
www.trosastadshotell.se

Cykelturer med lyx
Njut av boende, god mat och en upplevelserik dag i den vackraste delen av Sörmland. I ett mycket varierat landskap cyklar du på grusvägar, mindre asfaltsvägar och stigar.  Längs etappen dyker det upp smultronställen, sevärdheter, mysiga rastplatser, kanske något café eller små butiker på landet.

Rocklösa, 646 96 Stjärnhov
Tel: 070-550 11 49
lena@rocklosa.se
www.rocklosa.se

MTB-paket i Kilsbergen!
Med Ånnaboda som utgångspunkt hittar du tio av Kilsbergens MTB-leder. Långa leder som sätter ork och teknik på prov och även korta snällare leder för barnfamiljen eller nybörjaren. Våra paket innehåller bland annat boende på hotell eller i stugor och mat på Ånnabodas Restaurang. Välkommen till MTB-äventyr med klass! 

Ånnaboda Fritidscenter 320, Garphyttan
Tel. 019-29 55 00
annaboda@nordiccamping.se
www.annaboda.com