Året-runt-cykling med Skillbike

/

Technogym introducerar SKILLBIKE, cykeln som gör det möjligt för cyklister, triatleter och cykelentusiaster att uppleva utomhuscyklingens härliga känsla och utmaningar, inomhus. Inga kompromisser, nu kan du cykla på riktigt året runt!

SKILLBIKE är framtagen och utformad för dig som är uthållighetsidrottare och ställer höga krav på din utrustning och träning.

SKILLBIKE är även en av de första inomhuscyklarna med riktiga växlar. REAL GEAR SHIFT gör det möjligt för dig som cyklist att bibehålla optimal kadens och effekt oavsett den förändring i terrängen som SKILLBIKE simulerar. Under tiden som terrängen simuleras av SKILLBIKE återger skärmen vald växel i realtid. Med MULTIDRIVE TECHNOLOGY och REAL GEAR SHIFT kan du byta mellan effektstyrda pass till pass där SKILLBIKE simulerar terrängen. Du kan simulera dina tidigare rundor från STRAVA, koppla upp 3D upplevelser via ZWIFT och SKILLBIKE kan synkronisera all din träningsdata till GARMIN.

För att återge samma autentiska känsla som att cykla utomhus, reproducerar SKILLBIKEs RIDING DESIGN utomhuscyklingens biomekanik. Cykeln är byggd och utformad så att du enkelt ska kunna efterlikna positioner för landsväg, tempo och mtb.

ROAD EFFECT system är SKILLBIKES hjärta och genom att känna av din teknik på cykeln simulerar den en oslagbara känslan av utomhuscykling. SKILLBIKE är en digital och helt interaktiv produkt. Den integrerade 7-tums LCD-anslutna skärmen ger dig all relevant data och återkopplar i realtid din kadens, watt, hastighet, distans, lutning, puls, valda växlar och utväxling. PEDAL PRINTING gör det möjligt att ge direkt feedback på din pedalteknik, tex skillnader höger och vänster vid olika utväxlingar och på så sätt hjälper dig att se och förstå skillnaden för att förbättra din effektivitet och teknik.

SKILLBIKE har också ett brett utbud av träningsprogram, specifika träningsupplägg och rutter. Du kan också enkelt göra vedertagna tester för att få ett värde på din FTP-tröskel och maxpuls. Allt för att du ska kunna styra intensiteten rätt för ditt nuläge samt utvärdera din progression över tid.

SKILLBIKE är integrerad med STRAVA, GARMIN och ZWIFT. Den är också perfekt för mindre klasser på gymmet. Med SKILLBIKE kan instruktörer och coacher erbjuda två olika men ändå lika engagerande klassupplevelser, ”Race” och ”Performance”. Med appen SKILLBIKE PRO ges coacher, tränare och instruktörer en möjlighet att i förväg förbereda klasser, vilket ger en unik helhetsupplevelse för deltagaren.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående artikel

Årets Postcyklister 2018 - Lucas Eriksson och Emilia Fahlin

Nästa artikel

Cykelcross-SM startar upp tävlingsåret 2019

Senaste i Nyheter

Spektakulärt i Kina

Den här veckan inleds VM i cykeltrial i fjortonmiljonersstaden Chengdu, i sydvästra Kina.  Sverige representeras