Nybygge

Shimano Nordic bygger nytt försäljnings- och utbildningscenter i Uppsala. Den nya byggnaden innehåller nya kontorslokaler, utbildningslokaler för både cykelmekaniker och personal samt rum där kunder kan uppleva deras produktsortiment.

Marknaden för cyklar och tillbehör genomgår snabba förändringar där digitala försäljningskanaler etablerat sig tillsammans med traditionella försäljningskanaler. Cyklar och tillbehör har också blivit mer tekniskt avancerade, med ny funktionalitet som ska göra cyklingen enklare och mer njutbar. Behovet av teknisk utbildning, produktutbildning och hantering av digitala medier har därför aldrig varit större än nu.

De senaste 11 åren har Shimano Nordic haft sitt huvudkontor i stadsdelen Ultuna i Uppsala. För att anpassa sig till framtiden kommer Shimano Nordic att bygga ett nytt center i Uppsala med ett tydligt fokus på utbildning och försäljning. Shimano Nordic Sales and Education Center kommer att bli en byggnad på 1 850 kvadratmeter i två våningar, där övre våningen är helt dedikerad till besökande kunder. De stora försäljnings-rummen presenterar hela sortiment och ska hjälpa kunderna med att välja rätt, inspirera till smarta lösningar i butik och i digitala medier. Flytt är planerad till april 2019.

2 Comments

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående artikel

Falu Stigcyklister

Nästa artikel

Åre i sommar?

Senaste i Nyheter

Spektakulärt i Kina

Den här veckan inleds VM i cykeltrial i fjortonmiljonersstaden Chengdu, i sydvästra Kina.  Sverige representeras